A house is built of bricks and beams, a home is made of love and dreams

groepsfotoMet deze leuze realiseert Ingrid Nelissen al 24 jaar gepassioneerd woondromen. Nadat ze haar diploma als interieurarchitecte behaalde in 1989 startte ze haar eigen bureau te Bilzen. Waar ze nog steeds in haar verborgen parel met volle overgaven en gedrevenheid voor elke opdracht een uniek ontwerp creëert. Zonder hierbij de verwachting van de opdrachtgever uit het oog te verliezen, weerspiegelt ze al haar ervaring, kennis en stijl in haar projecten.

 

Ingrid Nelissen is de ideale partner voor de realisatie van residentiële en commerciële interieurs zowel voor nieuwbouw als renovatie geen enkele uitdaging gaat ze uit de weg. Het bureau staat garant voor absolute topkwaliteit van A tot Z. De klanten worden zorgvuldig begeleid van de eerste ontwerpschets tot de uiteindelijke oplevering. Momenteel werkt Ingrid samen met 6 andere medewerkers zijnde 4 voltijdse interieurarchitecten en 2 parttime administratieve medewerksters.

 

Naast haar bureel te Bilzen werd er in 2010 een tweede vestiging geopende aan de Belgische kust. Dit om aan de stijgende vraag, voor de totaal inrichting van daar gelegen panden, te kunnen voldoen.

 

Enkele belangrijke referenties van Ingrid Nelissen Interieurarchitectuur zijn: de totale inrichting van de burelen van  Tectum Group te Genk, een woning op het Vrijthof te Maastricht en een Loft in een voormalige mouterij in Diest. Andere realisaties zie projecten